Isnin, 20 Julai 2009

BundLE......

semalam nad p ajak kte org g bundle....huhuhu
aku ngan kwn2 aku g beli barang dapur ckit semalam....
abs ktorang round satu bandar segamat tok kali terakhir dlm bulan nie......
bnyk la brg kne li......igtkan nk sumbat dalam peti ais tapi peti ais mcm nk roboh je....
almaklumlah dlm rumah ade 11 orang jd brg pon bnyk le dlm pei ais tu jadi ktorang pun beli brg........
brg kering je yg bnyk....aku pun beli ikan bilis bnyk ckit coz nak share dengan meow...
cian meow tu tinggal 2 beranak je,ank n bapak....asalnye aku nk amek ank die tapi kesian lak nt bapak die tinggal sorg2....xsampai ati aku nk pisahkan....huhuhu
berbalik kisah bundle td...ktorang bukan main lagi pilih punya pilih tgk2 duit dalam purse dh tinggal ciput....
tapi mmg best coz nie first experience beli brg bundle...mmg best sgt2 terutama beli dgn kwn2 yg mmg best tu...
thanks la nad coz perkenalkan dunia bundle kat aku....hehehehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan